Waar zoekt u naar?
U bent hier:

't Achterhuys

Naast Brocante, heeft ‘t Achterhuys diverse tijdloze collecties in de aanbieding, waaronder: 
Pimlico, een prachtig romantische collectie tafellinnen in zachte pasteltinten
Arte Pura, Italiaans washed linnen, afgewerkt met prachtige kant of knopen. 
May Collection, een stijlvolle, ingetogen, klassenvolle en elegante collectie badlinnen en decoratieve zeepjes, sfeervolle barokke buitenverlichting en zoveel meer...

Kortom, je vindt er alles voor een landelijke inrichting, of zoals de zaakvoerster het zelf benadrukt: “Franse Brocante, met een knipoog!”


Ben je op zoek naar het ideale geschenkje? Dan kan je terecht in ‘t Achterhuys voor de origineelste ideeën.

‘t Achterhuys knapt ook oude spullen op en geeft ze een mooie patine, of laat ze geheel onaangeroerd, om de authentieke charme helemaal tot zijn recht te laten komen en dat in samenspraak met de klant. Alles wordt met veel gevoel, energie, liefde en creativiteit behandeld om het nostalgische effect te behouden.

‘t Achterhuys beschikt eveneens over een webshop, waar je vanuit je luie zetel gezellig kan winkelen en je vindt ‘t Achterhuys ook regelmatig terug op tal van brocante marktjes in binnen- en buitenland.

RECENSIES

PLAATS EEN RECENSIE

Kristine Kroes

Zaakvoerster

’t Achterhuys, dé supergezellige woonwinkel in het centrum Van Sint-Pauwels. Zaakvoerster Kristine, baadt er haar jarenlange passie uit:
Unieke, oude brocante meubels en sfeervolle woondecoraties voor binnen en buiten.
Wat ooit startte als een hobby en een voorliefde voor, groeide uit tot een levenswerk, met doel om de authentieke sfeer van vroeger opnieuw tot leven te brengen.

Op de Dries in Sint-Pauwels opende ze de deuren voor het grote publiek.
De opmerkelijke winkel nodigt uit tot rustig rondsnuisteren tussen de Brocante meubeltjes en accessoires, van kast tot tafelkleed en je kan er als het ware de landelijke romantische sfeer opsnuiven en inademen.