Waar zoekt u naar?
U bent hier:

SecurCo

SecurCo is specialist in het verhogen van jouw veilig gevoel en het creëren van meer gemak. 
Indien nodig zijn ze jou van dienst met aanbieding van een state-of-the-art alarmsysteem, zeer mooie camerabeelden, toegangscontrole, branddetectie of videofonie.

Bij SecurCo hebben ze 1 doel: Het creëren van een veiliger omgeving, een veiliger gevoel en meer gemak en comfort bij hun klanten. Kortom, Feel Safe Again.

Waarmee kunnen ze jou van dienst zijn?

  • Inbraakbeveiliging
  • Toegangscontrole
  • Branddetectie

RECENSIES

Kenny Rotthier

2017-10-27 07:38:31

De installatie van de camera's door Giovanni verliep naadloos. Strikte opvolging en de dag erna meteen een telefoon om naar feedback te vragen. Zéér professionele organisatie.

PLAATS EEN RECENSIE

Het Securco Team

Om dit te kunnen verwezenlijken hebben ze een sterk team waarop je altijd kan rekenen:

Lotte De Bruyckere: Buitengewone Back Office

Lotte is gespecialiseerd in planning en administratie. Als je belt of er moet iets ingepland worden, kom je meestal bij haar terecht.Zij is ook verantwoordelijk voor de boekhouding en zorgt ervoor dat alle administratie zo correct mogelijk verloopt.

Giovanni Poortmans: Techneut

Giovanni is verantwoordelijk voor de installaties bij onze klanten.Als techneut weet hij met alle uitdagingen raad en haalt de maximale functionaliteit uit onze oplossingen.Hij werkt proper, met respect voor de eigendom van de klant en is sterk in het geven van een duidelijke uitleg.

Matthias Labeeuw: Sterk in communicatie

Matthias is de salesman van het team. Hij staat in voor het advies, heeft het meest contact met prospecten en zorgt ervoor dat de beveiliging volledig afgestemd is met de wensen van de klant. Matthias houdt zich ook bezig met aanwerving en de uitbouw van het team.