Waar zoekt u naar?
U bent hier:

Pieter Marysse

Sanitair en loodgieterij Pieter Marysse is een jong dynamisch bedrijf die de beste kwaliteit levert in zijn vakgebied. Hun professionele vakmensen zijn actief over heel België waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen.

Wilt u een volledig afgewerkte badkamer, toilet, leefruimte… Dan bieden zij ook een totaal afgewerkt concept in samenspraak met de klant. U kan steeds bij hun terecht voor hun professionele advies en een gratis offerte.

RECENSIES

PLAATS EEN RECENSIE

Pieter Marysse

Zaakvoerder

Bij Loodgieterij en Centrale Verwarming Pieter Marysse kan je terecht voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van gasketels en verwarmingsinstallaties van alle merken. Ook voor het plaatsen van sanitaire voorzieningen, lavabo’s, toiletten, douches en kranen kan u bij hen terecht. Deze diensten zijn geheel in samenspraak met de klant, waar zij een correcte prijs kwaliteitverhouding aanbieden met een vooraf uitgewerkte prijsofferte. Steeds worden deze diensten geleverd door vakmensen met de nodig knowhow en wettige attesten voor zowel Vlaanderen, Wallonië als Brussel. Naast deze diensten kan u bij hun ook terecht voor het schoonmaken en onderhoud van schoorstenen, die zij met het nodige professionele materiaal aanpakken.