Waar zoekt u naar?
U bent hier:
JFP sens JFP sens jfp sens

JFP Sens

Bij JFP- Sens kan je terecht voor alle interieurwerken, gaande van het plaatsen van keukens en luifels, het van nul creëren van inbouwkasten, MDF werken, het uitkasten van ramen, binnendeuren en alle andere interieur- en renovatiewerken met hout als basis, zoals het plaatsen van zwevende en verlijmde parket.

Bij JFP-Sens wordt kwaliteit hoog in het vaandel gedragen. Zij kiezen ervoor om minder kwantiteit, maar meer kwaliteit te bieden, door het tot in de puntjes afwerken van hun creaties, waardoor je als klant het gevoel krijgt, dat je een origineel onderdeel van je interieur afgeleverd krijgt. Het creëren van een prachtig afgewerkt product uit slechts enkele onderdelen, is dan ook een doel dat hier dagelijks gerealiseerd wordt.

En om u als klant nog beter van dienst te zijn, werken ze bij JFP- Sens keihard om op termijn nog meer gespecialiseerde werken te kunnen bieden, in een aangepaste setting.

RECENSIES

PLAATS EEN RECENSIE

Jeroen Piessens

Zaakvoerder

Zaakvoerder Piessens Jeroen, heeft jaren ervaring in de sector en had als kind reeds een passie voor meubels en het creëren van nieuwe projecten.

Zo volgde hij de opleiding meubelmakerij op school en werkte hij jaren samen in een ondernemerschap om nog meer ervaring op te doen in de interieursector.

Dat resulteerde in een eigen zaak, waar hij nu met veel passie zijn geliefde creaties kan delen met de wereld.