Waar zoekt u naar?
U bent hier:

Het Tuinhuisje

Bent u op zoek naar een partner gespecialiseerd in exclusieve tuinhuizen ? Bij Het Tuinhuisje werken ze volledig op maat van uw wensen. Grondig overleg en een perfectionistische afwerking vormen voor hen de basis van elk project. . U heeft vrije keuze over de materialen en stijl van uw buitenhuis project. Zo is het plaatje complet en wordt uw tuin écht het verlengde van uw woning. 

Door beroep te doen op Het Tuinhuisje heeft u maar één contactpersoon nodig. Zij werken steeds al hun projecten af van A tot Z. 

Dit is een fictief bedrijf dat enkel gebruikt wordt als voorbeeldprofiel.

RECENSIES

Andy VDV

2017-06-08 16:23:04

WIj hebben ons tuinhuis laten plaatsen door 'Het Tuinhuisje'. Perfecte service en afhandeling. Bedankt.

PLAATS EEN RECENSIE

Mark De Rover

Zaakvoerder

Het Tuinhuisje is een bedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van jouw droom tuinhuis.  Of je nu van rustiek, sprookjesachtig, strak of modern houdt, hij en zijn team werken steeds alles met liefde af.

Mark, de zaakvoerder, is reeds jaren gepassioneerd door hout en wat hij hiermee kan creëren. Hij zal dan ook jouw project van a tot z perfect uitwerken. Hij is begonnen als schrijnwerker en is dan 5 jaar later zijn eigen bedrijf gestart in tuinhuizen. Sinds 10 jaar biedt hij zijn klanten hoogstaande kwaliteitsproducten die precies beantwoorden aan de specifieke noden van de eindgebruiker.