Waar zoekt u naar?
U bent hier:
het interieurpand geel het interieurpand geel het interieurpand geel het interieurpand geel het interieurpand geel het interieurpand geel

Het Interieurpand

In Het Interieurpand vindt u gegarandeerd het gewenste meubel in de hedendaagse landelijke stijl. Wandel doorheen onze volledig ingerichte kamers en bekijk de meubels in hun natuurlijke omgeving. Elk meubelstuk dat u aanspreekt, hebben zij in talrijke uitvoeringen waarbij ze de stoffering en de afmetingen op uw wensen afstemmen. Het Interieurpand levert en plaatst uw bestelde meubels aan huis.

In hun verschillende kamers vindt u tientallen decoratieaccessoires. Niet kunstmatig in rekken gestapeld, wel in hun natuurlijke omgeving waar de uitstraling van ieder item volledig tot zijn recht komt. Zo weet u meteen of een decoratieaccessoire ook in uw interieur past. Kom regelmatig langs. Het Interieurpand houdt van afwisseling zodat u elk bezoek gegarandeerd iets nieuw ontdekt.  

Aanvullend op de meubels en de talrijke decoratieaccessoires vindt u in Het Interieurpand alles om uw woning in een hedendaagse landelijke stijl aan te kleden. Wanneer gewenst nemen zij de schilder- en behangwerken op hun.

Voor interieurinrichting vindt u in Het Interieurpand onder andere:

  • Gordijnen
  • Tapijten
  • Verlichting
  • Spiegels
  • Behang
  • Verf

RECENSIES

PLAATS EEN RECENSIE

Charline Van Roey

Zaakvoerder

Het Interieurpand is ondergebracht in de vroegere antiekzaak Janus Magnus langs de Koning-Albertlaan in Geel. Van 2003 tot 2014 specialiseerde Janus Magnus zich in interieurinrichting met antieke meubels. Met Het Interieurpand gooit dochter Charline het als nieuwe zaakvoerster over een andere boeg.

Zaakvoerster Charline houdt van afwisseling, waardoor ze elke ruimte geregeld in een nieuw kleedje steekt. Kom dan ook regelmatig opnieuw langs. Gegarandeerd ontdekt u telkens iets anders. Een herinrichting in het vooruitzicht betekent meteen ook, dat u aardige koopjes kunt doen.