Waar zoekt u naar?
U bent hier:

Dossche Pleisterwerken

Bij algemene pleisterwerken doelt Hans vooral op de kleinere klussen die grotere aannemers laten liggen omdat ze er geen winst uithalen. Bijvoorbeeld, wanneer een klant nieuwe ramen laat plaatsen en hierbij pleisterwerk rondom het raam moet aangebracht worden, dan kan je Hans bellen. 

Herstellen van bestaand pleisteren is als volgt: wanneer een persoon een huis koopt en hierbij het pleisterwerk beschadigd is, kan hij op het bestaand pleisterwerk een nieuwe pleisterlaag aanbrengen zodat de woonst vergelijkbaar wordt met nieuwbouw.

Opstijgend vocht kom je tegen in oudere woningen, hierbij wordt het beschadigde pleisterwerk afgekapt en worden de muren behandeld tegen opstijgend vocht door injectie. Dan wordt er een doek aangebracht op de muur d.m.v. een kleefmortel. Op deze doek wordt er dan opnieuw gepleisterd dat goed aansluit met het oudere bestaande pleisterwerk. Deze doek is noodzakelijk en weert alle zouten en mineralen die zich in de voegen van het metselwerk bevinden. 

.Bij al zijn activiteiten zijn alle offertes gratis.

RECENSIES

PLAATS EEN RECENSIE

Hans Dossche

Zaakvoerder

Over mezelf kan ik niets anders vertellen dan dat ik mijn werk serieus neem. Eerlijkheid duurt het langst.

Ik behandel mijn klanten steeds op een vriendelijke manier. Alles wat ik uitvoer, voer ik uit alsof het voor mezelf zou zijn.  En wat ik uitvoer voor een klant, voer ik uit alsof het voor mezelf zou zijn. Naar klanten toe vraag ik altijd of ze me willen contacteren via e-mail of sms, aangezien het in mijn beroep niet altijd gemakkelijk is om direct een oproep te beantwoorden, zeker niet wanneer ik aan het pleisteren ben.