Waar zoekt u naar?
U bent hier:
bambooban bambooban bambooban bambooban

Bambooban

Naast basisproducten in bamboe, wordt ook in de interieur- en decoratiesector bamboe steeds populairder en dat heeft Christoff Everart goed begrepen.
Hij is de man achter de stijlvolle Bambooban verlichting collectie.
Na jaren van marktonderzoek tijdens zijn vele reizen, ontdekte Christoff de kracht van bamboe. Hij deed er de nodige vakkennis op in houtbewerking, met bamboe in het bijzonder en de vonk sloeg over.
Mede dankzij zijn artistieke talenten, hem doorgegeven van generatie op generatie, zijn ervaring in de schrijnwerkerij en een opleiding binnenhuisarchitectuur aan de kunstacademie, heeft Christoff zijn passie tot leven gebracht, met een prachtige collectie bamboe lampen tot gevolg.

De lampen worden met veel liefde voor het product bamboe en eigenhandig door Christoff geproduceerd, met veel oog voor detail. De lichtinval van deze verlichting is dan ook prachtig en geeft aan je interieur een magisch effect.

De collectie gaat van kleinere theelichthouders om een kleine ruimte meer uitstraling te geven, tot de hoge zuilverlichting, die een ware eyecatcher is in een woonruimte.
Elke lamp heeft haar eigen persoonlijke karakteristieken en het unieke lichtspel geeft aan elke ruimte een bijzondere sfeer, die uitstraalt doorheen de woning.

Laat je verleiden door dit staaltje van pure vakmanschap.

RECENSIES

PLAATS EEN RECENSIE

Christoff Everart

Zaakvoerder

Christoff Everart, de man achter de stijlvolle bambooban-collectie.

Hij heeft vele reizen gemaakt om kennis , inspiratie en ervaring op te doen op het gebied van bamboe en houtbewerking.

Zijn artistieke eigenzinnigheid zat er al vanaf jonge leeftijd in, zijn kunstzinnige grootvader en moeder inspireerden hem al van thuis uit.

Hij verfijnde zijn handigheid bij trappenmakerij Luc Steels en volgde daarna een opleiding binnenhuisachitectuur aan de kunstakademie van St-Niklaas

Met veel plezier heeft hij, online, deze schitterende handgemaakte collectie lampen geïntroduceerd, die al meer dan 17 jaar verkocht wordt op exclusieve locaties.